Boerderijwinkel De Witte Schuur

Boerderij-winkel De Witte Schuur

Welkom in de boerderijwinkel waar onze deelnemers samen met de medewerker voor je klaar staan om je te helpen! 

In onze winkel vind je alles wat wij zelf produceren zoals: overheerlijke patisserie, ambachtelijk schepijs, aardappels, groenten, eieren, fruit, cakes, taarten, snacks en lamsvlees. Ook verkopen we streekproducten zoals: meel van de molen, jams, sappen, zuivel, kaas en noten. En naast al het lekkers verkopen we de leukste cadeaus met daarin items die door de deelnemers zelf gemaakt zijn. Denk aan: zelfgemaakte houten planken, kratjes, sleutelhangers vogelhuisjes en nog veel meer. Dat maakt onze cadeaupakketten extra bijzonder.

Ei-abonnement

Met het ei-abonnement krijg je van ons een knipkaart waar 520 eieren opstaan, dat zijn dus 10 eieren per week. Het maakt niet uit wanneer je de eieren komt ophalen. Dit mag één keer per week of één keer per twee weken. Het abonnement is maximaal twee jaar geldig en wordt niet automatische verlengt. Een ei-abonnement kost €150. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal abonnementen beschikbaar, OP=OP.

Keurkmerk Betuws Best

Veel producten uit de bakkerij dragen het Betuws Best keurmerk. Dat staat voor: eerlijk, duurzaam en voor hoge kwaliteit. De ingrediënten die we gebruiken komen uit de Betuwe of zijn er geproduceerd. Alles wordt ambachtelijk en met liefde bereid, daarom smaakt het puur en extra lekker. 

IJs

Heerlijk bakkers ijs proeven? Dat kan (alleen in het seizoen)! Je kunt kiezen uit maar liefst 15 smaken die elke week worden uitgebreid, zoals Hazelnoot Schuim, Snickers, Framboos-Witte Chocolade, maar ook Amarena Kersen, Vanille en Stracciatella.

We hebben ook fruitig sorbetijs zoals aardbei, mango en citroen. Voor de allerkleinsten is er smurfenijs. Alle smaken staan hier op een rij.

Heerlijke patisserie gemaakt door onze bijzondere bakkers vind je bij ons in de shop. Je kunt online bestellen en de producten ophalen in de boerderijwinkel.

Brood 

In de boerderijwinkel verkopen we een groot deel van het brood van de Ambachterij, dit past goed bij de filosofie van de Witte Schuur en de patisserie. Uit de streek, smaakvol en kwalitatief. Het brood dat we serveren in de theeschenkerij komt van het Culemborgs Bakhuis.

Graag het brood 2 dagen van tevoren bestellen voor 17:00 uur.


In de vriezer in onze winkel kun je ook desem broden vinden.

Brievenbuspakketten

Wil jij iemand verrassen voor zijn of haar verjaardag? Stuur dan een brievenbuspakket met heerlijke lekkernijen van de Witte Schuur.

We hebben ook themapakketten voor Pasen, Moederdag en Vaderdag.

Kerstpakketten

Ben je op zoek naar heerlijke, leuke en originele kerstpakketten voor je personeel of relaties? Kies dan voor één van onze pakketten die lokaal zijn gemaakt in Culemborg.

Je kunt kiezen uit kleine en grote kerstpakketten met producten uit onze patisserie, houtwerkplaats of boerderijwinkel. Wat onze pakketten extra bijzonder maakt, is dat alle deelnemers bijdragen aan het tot stand komen van het cadeaupakket.