Boederijwinkel
De Witte Schuur

Welkom in de boerderijwinkel waar onze deelnemers samen met de medewerker voor je klaar staan om je te helpen!

In onze winkel vind je alles wat wij zelf produceren zoals: overheerlijke patisserie, ambachtelijk schepijs, aardappels, groenten (in het seizoen), eieren, fruit, cakes, taarten en snacks. Ook verkopen we streekproducten zoals: meel van de molen, jams, sappen, zuivel, kaas en noten. En naast al het lekkers verkopen we de leukste cadeaus met daarin items die door de deelnemers zelf gemaakt zijn. Denk aan: zelfgemaakte houten planken, kratjes, sleutelhangers vogelhuisjes en nog veel meer. Dat maakt onze cadeaupakketten extra bijzonder.

Naar de webshop
DeWitteSchuur_09

Een ei-abonnement

Met het ei-abonnement krijg je van ons een knipkaart waar 700 eieren opstaan, dat zijn dus 10 eieren per week. Het maakt niet uit wanneer je de eieren komt ophalen. Dit mag één keer per week of één keer per twee weken. Het abonnement is maximaal twee jaar geldig en wordt niet automatische verlengt. Een ei-abonnement kost €150. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal abonnementen beschikbaar, OP=OP.

Bestel jouw ei-abonnement

Keurkmerk
Betuws Best

Veel producten uit de bakkerij dragen het Betuws Best keurmerk. Dat staat voor: eerlijk, duurzaam en voor hoge kwaliteit. De ingrediënten die we gebruiken komen uit de Betuwe of zijn er geproduceerd. Alles wordt ambachtelijk en met liefde bereid, daarom smaakt het puur en extra lekker. 

Waar ben je naar op zoek?