Welkom op de zorg­boerderij!

Op de zorgboerderij is er voor de deelnemers een hoop te beleven. Wij bieden dagbesteding aan (jong) volwassenen met een beperking in de veilige en rustige omgeving van het platteland. Ze krijgen hier de kans om zich verder te ontwikkelen, zodat ze kunnen blijven doen waar ze al goed in zijn.

Onze deelnemers krijgen het gevoel dat ze belangrijk zijn en er écht bij horen. Dit laten ze weten door opmerkingen als: ‘Ik heb een baan!’ en ‘Ik werk niet op zaterdag.’ En daar zijn we trots op!

Meld je direct aan
252593416_4915316565169774_4482064698691477455_n-min

Zorg op maat

We werken in kleine groepen, waardoor we iedereen veel persoonlijke aandacht kunnen geven en we ‘zorg op maat’ kunnen bieden. De zorg wordt aangeboden binnen vier verschillende groepen: de boerderij, de bakkerij, Jan’s Pakhuis en de Schuur van Jan.

Naast de vier groepen kunnen onze deelnemers extra activiteiten doen, zoals het werken in de boerderijwinkel en bij Brazzerie Wees is Anders. Daarnaast kunnen de deelnemers aansluiten bij creatieve activiteiten tijdens de schilderles of in het atelier en is er wekelijks theaterles. Voor wie het leuk vindt, is de houtwerkplaats geopend om de mooiste kunstwerken te maken.

Verschillende acitivteiten

Op de zorgboerderij zijn veel verschillende dieren te vinden zoals schapen, konijnen, kippen, geiten, varkens, alpaca’s, kalkoenen, een kat en een hond. De deelnemers helpen bij het verzorgen en voeren van de dieren. Ze werken in de moestuin en tuinkas, helpen met het verkopen in de boerderijwinkel, maken de heerlijkste lekkernijen in de bakkerij en gaan creatief aan de slag in houtwerkplaats, het atelier en het theater.

Kwaliteits­keurmerk

Sinds 2012 bezitten we het Kwaliteitskeurmerk van de Federatie Landbouw & Zorg. Dit betekent dat we werken met een team van ervaren professionele zorgmedewerkers binnen een veilige omgeving waar heldere afspraken worden gemaakt en persoonlijke ontwikkeling de hoogste prioriteit heeft.

Waar ben je naar op zoek?