Voor bedrijven

Ben je als bedrijf op zoek naar een verzorgde lunch, overheerlijk gebak of een high tea? Dan staan wij als de Witte Schuur voor je klaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Daarnaast verkopen we elk jaar onze heerlijke en originele kerstpakketten. Hieronder lees je meer over de kerstpakketten.

Passend verpakt

Onze deelnemers van de buitengroep staan klaar om alle kerstpakketten enthousiast in te pakken. Ons inpakteam pakt ook graag de brievenbuspakketten voor je in of een pakket dat moet worden verstuurd voor de verjaardag van bijvoorbeeld een medewerker.

Kerstpakketten

Ben je op zoek naar heerlijke, leuke en originele kerstpakketten voor je personeel of relaties? Kies dan voor één van onze pakketten die lokaal zijn gemaakt in Culemborg.

Het is mogelijk om een pakket geheel naar wens samen te stellen. Je kunt kiezen uit kleine en grote kerstpakketten met producten uit onze patisserie, houtwerkplaats of boerderijwinkel. Wat onze pakketten extra bijzonder maakt, is dat alle deelnemers bijdragen aan het tot stand komen van het cadeaupakket.

Zo maken onze bijzondere bakkers samen met onze patissiers hoogstaande en eerlijke lekkernijen, zoals heerlijke koekjes, crackers, kerstbroden, kaasstengels, gingerbread man, kerstkransjes enz.

In de houtwerkplaats en het atelier worden door onze deelnemers de mooiste spullen gemaakt, zoals een houten borrelplanken en een houten kratje. Hiervan vind je de voorbeelden in de webshop.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via ons het contactformulierwinkel@de-witteschuur.nl of bel ons op 0345-247074, dan helpen we je graag verder.