Over ons

Welkom bij de Witte Schuur! Op onze familieboerderij leren ambachtslieden ieder op hun eigen manier, zodat ze volwaardig meedraaien in de samenleving van Culemborg. De mensen, de dieren, het eten en het ambacht, bij de Witte Schuur vind je lokale trots. Wat je proeft, is: pure passie, vakmanschap, geduld en ja, liefde. Dat maakt onze producten nog specialer.

Samen werken en beleven op de Witte Schuur

Onze locatie bevindt zich in de rust en ruimte van het platteland. Hier bieden we als zorgboerderij een beschermde, veilige en vertrouwde omgeving aan (jong) volwassenen met een beperking. Ze krijgen hier de kans om zich verder te ontwikkelen, zodat ze kunnen blijven doen waar ze al goed in zijn. Op de zorgboerderij vind je: de boerderij, de bakkerij, de boerderijwinkel en de Theetuin.

Deelnemers
0
Passie
0 %
Locaties
0

Kom in contact.
Wij helpen je graag!

Heb jij een vraag voor of over De Witte Schuur? Over een bestelling in de bakkerij, onze boerderijwinkel, de deelnemers, onze vrijwilligers of over de boerderij zelf? Of heb je een andere vraag of opmerking die je graag met ons wilt delen? Stuur ons dan een mail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Waar ben je naar op zoek?