Taart, koek en gebak gemaakt door bijzondere bakkers

Onze bijzondere bakkers maken onder begeleiding van drie patissiers de lekkerste taarten, koeken en gebakjes. Het hele jaar door maken wij appeltaart, lemon-meringue, bavaroisetaart, vruchtengebak en nog veel meer. Al het lekkers is verkrijgbaar in de winkel en via de webshop.

Wat ons zo bijzonder maakt, is dat wij een echte patisserie zijn. We werken niet met instant poeder of kant-en-klare pakjes, alles wordt door ons zelf met de hand gemaakt en vers bereid. We gebruiken veel verschillende technieken, zodat we hoogstaand gebak maken en we ons onderscheiden van een gewone bakker.

Naar de webshop

Onze favoriete producten

Vruchtentaart
 18,95
Vaderdag slagroomsnit
 11,95
Mango yoghurt taart
 21,95
Aardbeientaartje
 18,95

Producten van de Witte Schuur

In de bakkerij worden dagelijks zowel hartige- als zoete taarten en lekkernijen gebakken zoals muffins, cakes, koekjes, diverse taarten, saucijzenbroodjes, kroketten, lamsbitterballen, etc. Wij staan bekend om onze heerlijke appeltaarten met appels uit de Betuwe en echte roomboter. We gebruiken zoveel mogelijk eigen groenten en fruit uit onze moestuin.

De meeste producten uit de bakkerij dragen het Betuws Best keurmerk. Dat staat voor: eerlijk, duurzaam en hoge kwaliteit. De ingrediënten die we gebruiken komen zoveel mogelijk uit de Betuwe of zijn er geproduceerd. Alles wordt ambachtelijk en met liefde bereid. Puur en extra lekker.

292559665_5555602874451758_5339580555416688846_n-min

Wij leiden patissiers op

De deelnemers leren de technieken van onze patissiers, die alle drie een achtergrond in het onderwijs hebben, waardoor ze onze deelnemers naast het aanleren van de technieken ook goed kunnen begeleiden. 

De inzet en vaardigheden van de deelnemers zijn enorm gegroeid, ze maken hierdoor echt onderdeel uit van het werkproces in de bakkerij. De één helpt mee in de bakkerij met het afwegen van producten, de ander schilt de appels, bestrijkt de producten met ei of maakt de kruimels voor de afwerking van de taarten. Zo heeft iedereen een belangrijke taak binnen de bakkerij en is er voor iedereen ruimte om mee te helpen. Samen als team vervaardigen we een mooi product.

We zijn er trots op dat onze deelnemers intern worden opgeleid door de patissiers van de Witte Schuur. Door middel van theorie- en praktijktoetsen kunnen ze certificaten behalen.

Meer over de bakkerijgroep

Waar kun je onze producten kopen?

Onze lekkernijen worden geserveerd in Brazzerie Wees is Anders en Theetuin De Witte Schuur. Daarnaast bakken wij onze taarten voor andere lokale horecagelegenheden zoals: Caatje aan de Lek, Mamma Mia, Vrij, Heerlijkheid Eck en Wiel, ‘t Lief in Beesd en Fort Everdingen. Ook diverse winkels verkopen onze koekjes en taarten, zoals: Zuivelboerderij Noordam en de Molen de Vrijheid Beesd.

Waar ben je naar op zoek?