Bakkerijgroep

In de bakkerij groep wordt er vol overgave door onze bijzondere bakkers in de bakkerij gewerkt om de heerlijkste patisserie te maken. Wij zijn dus niet zomaar een bakkerij, maar een echte patisserie. We werken niet met instant poeder of kant-en-klare pakjes, alles wordt door ons zelf met de hand gemaakt en vers bereid. Hierdoor maken wij hoogstaand gebak, waarbij er veel verschillende technieken worden gebruikt om een mooi gebak te kunnen maken.

Wij leiden patissiers op

In de bakkerij werken onze deelnemers samen met drie patissiers en een begeleider. In de bakkerij zijn altijd twee patissiers aan het werk, zodat de deelnemers goed begeleid kunnen worden. De patissiers hebben een achtergrond in het onderwijs, waardoor ze onze deelnemers extra goed kunnen begeleiden én hen leren hoe ze zelf de patisserie kunnen maken in plaats van slechts één onderdeel.

De inzet en vaardigheden van de deelnemers is enorm gegroeid en ze maken hierdoor echt onderdeel uit van het werkproces in de bakkerij. De één helpt mee in de bakkerij met het afwegen van producten, de ander schilt de appels, bestrijkt de producten met ei of maakt de kruimels voor de afwerking van de taarten. Zo heeft iedereen een belangrijke taak binnen de bakkerij en is er voor iedereen ruimte om mee te helpen.

We zijn er trots op dat onze deelnemers intern worden opgeleid door de patissiers van de Witte Schuur. Door middel van theorie- en praktijktoetsen kunnen ze certificaten behalen.

Meld je direct aan

Onze favoriete producten

Oranje Tompouce(n)
 2,95
Vruchtentaart
 18,95
Appelkruimel punt
 2,95
Oranje soes
 2,95

Meld je aan voor de bakkerijgroep

Ben jij enthousiast geworden over de dagbesteding die we onze deelnemers geven en zou je je zoon of dochter willen aanmelden? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Waar ben je naar op zoek?