Ambachtelijk schepijs

Heerlijk bakkers ijs proeven? Dat kan (alleen in het seizoen) in de boerderijwinkel van de Witte Schuur. Je kunt kiezen uit maar liefst 15 smaken die elke week worden uitgebreid, zoals Hazelnoot Schuim, Snickers, Framboos-Witte Chocolade, Oreo, Nutella, maar er zijn natuurlijk ook smaken als Amarena Kersen, Vanille en Straciatella. Verder zijn er ook diverse fruitige sorbet smaken, zoals Aardbei, Mango, Bramen en Citroen en zijn er voor de allerkleinste ook smurfenijsje.

IJskar of ijskoffer huren

Wil jij een ijskar of ijskoffer huren voor op een (bedrijfs)feestje, een huwelijk of jubileum? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wanneer je de ijskar huurt is deze gevuld met ons heerlijk ambachtelijk schepijs en we scheppen de ijsjes ook nog voor je. Je kunt uit verschillende soorten vers schepijs kiezen. In 2022 zijn de meest gekozen smaken: Aardbei, Vanille, Oreo, Stracciatella, Mango en Yoghurt-amarena en Bramen. 

Naast de ijskar is het ook mogelijk om de ijskoffer te huren met vers bakkers ijs en alle toebehoren. Je haalt de koffer zelf op en regelt zelf het scheppen. 

Waar ben je naar op zoek?