Pakketten

De leukste pakketten kun je bij ons bestellen. Van cadeaupakketten met streekproducten, thema brievenbuspakketten en onze kerstpakketten. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende pakketten en wat je erin kunt vinden.

 

Cadeaus en cadeaupakketten

Daarnaast verkopen we ook cadeaupakketten met producten uit de streek. In dit cadeaupakket wordt een kratje, die gemaakt is door onze deelnemers, gevuld met de lekkerste streekproducten. Denk aan een jam, een sapje, meel van de molen, servies en nog veel meer.

Naast de cadeaupakketten met streekproducten vind je in onze winkel de leukste cadeautjes, die door onze deelnemers zijn gemaakt in het atelier en de houtwerkplaats. Denk aan: zelfgemaakte houten planken, kratjes, sleutelhangers vogelhuisjes en nog veel meer.

Brievenbuspakketten

In onze webshop vind je de brievenbuspakketten rond de feestdagen met thema’s als: Moederdag, Vaderdag, Pasen en Feest (verjaardag). In de themapakketten kun je het volgende verwachten: Er zit altijd een kleine decoratie in die gemaakt is door een van onze deelnemers. Daarnaast kun je een heerlijk product uit de bakkerij verwachten en vaak vind je ook een streek product terug in een thema pakket. De doos waarin alles verpakt zit, wordt beschilderd door onze deelnemers. Een feestelijk pakket voor in de brievenbus dus!

Bekijk hier het aanbod van de brievenbuspakketten.

Kerstpakketten

 

Rond de kerstperiode kun je bij ons ook luxe kerstpakketten bestellen. Je hebt keuze uit kleine en grote kerstpakketten met producten uit onze patisserie, houtwerkplaats of boerderijwinkel. Wat onze pakketten extra bijzonder maakt, is dat alles met liefde is gemaakt door onze deelnemers.

Onze bijzondere bakkers maken samen met onze patissiers hoogstaande en eerlijke lekkernijen, zoals heerlijke koekjes, crackers, kerstbroden, kaasstengels, gingerbread man, kerstkransjes enz.

In de houtwerkplaats en het atelier worden door onze deelnemers de mooiste spullen gemaakt, zoals een houten borrelplanken en een houten kratje. Hiervan vind je de voorbeelden in de webshop.

Hier kun je de kerstpakketten bekijken en bestellen.